Domaći ajvar po receptu starih majstora, jedinstvenog ukusa. Napravljen od kvalitetne paprike koja se peče na smederevcima, ljušti od strane pedantnih ljudi, melje na poseban način a potom se prži zajedno sa ostalim sastojcima. Blagi ajvar se sprema od čiste paprike bez dodatka paradajza ili patlidžana.
Cepkana paprika je specifična vrsta ajvara koji se priprema na poseban način. Paprika se nakon pečenja i ljušćenja seče uzdužno na trake i tako se prži sa ostalim sastojcima među kojima je i beli luk koji daje izuzetan ukus.
Ovaj ajvar se sprema po identičnom receptu kao i blagi domaći ajvar. Razlika je u tome što se ovde dodaje ljuta paprika do te mere da ajvar ima ljut ukus. Ovo je odličan predlog za ljude koji više vole da ajvar malo rezni nego da bude blag.
Domaća lovačka salata od paprike, paradajza i ljutih paprika. Proizvedena po starom receptu za veliki užitak svih gurmana. Sastav: Paprika, Paradajz, Ljuta paprika, Peršun, Beli luk, Sirće, So, Šećer, Konzervans.
Džem od kajsija je za mnoge sinonim za džem. Svakako najpopularnija vrsta džema na našim prostorima od sada kod nas. Zaista mu nema ravnog. Ove godine količine su veoma ograničene.
Najskoriji Utisci
Svetlana
Poruçujem ajvar,cepkanu papriku, djem I nastavljam jer je ukus bas,bas domaci vrhunski. Veliko hvala I pozdrav. ...
Sanja Jovanovic
Ajvar je vrhunski, već tri godine ga uzimamo i ove nećemo preskočiti. ...
Suncica
Od kad smo otkri ovu cepanu papriku i ajvar to nam je glavna poslastica Ne znam vise koliko da porucim Savrsenstvo ukusa...
Suzana Dimić
Stigao mi je danas ajvar, prezadovoljna sam! ne menjajte kvalitet i biću vam stalna musterija . Preporučiću vas mojim prijateljima. Srećno i srdačan pozdrav!...
Zeljko Knezevic
Zadnjih pet godina porucujem,ljuti/blagi cca 50/godisnje,uvek odlican!pozdrav Z|eljko...