Domaći blagi ajvar 720ml
Težina: 720g (~1000g sa teglom)
Prodato
Domaći ajvar po receptu starih majstora, jedinstvenog ukusa. Napravljen od kvalitetne paprike koja se peče na smederevcima, ljušti od strane pedantnih ljudi, melje na poseban način a potom se prži zajedno sa ostalim sastojcima. Blagi ajvar se sprema od čiste paprike bez dodatka paradajza ili patlidžana.

Cepkana paprika 720ml
Težina: 720g (~1000g sa teglom)
Prodato
Cepkana paprika je specifična vrsta ajvara koji se priprema na poseban način. Paprika se nakon pečenja i ljušćenja seče uzdužno na trake i tako se prži sa ostalim sastojcima među kojima je i beli luk koji daje izuzetan ukus.

Ljuti domaći ajvar 720ml
Težina: 720g (~1000g sa teglom)
Prodato
Ovaj ajvar se sprema po identičnom receptu kao i blagi domaći ajvar. Razlika je u tome što se ovde dodaje ljuta paprika do te mere da ajvar ima ljut ukus. Ovo je odličan predlog za ljude koji više vole da ajvar malo rezni nego da bude blag.

Test Paket - Džemovi
Težina: 440g (~650g sa teglom)
Prodato
U okviru probnog paketa džemova nalaze se dve teglice naših najpopularnijih džemova - od drena i šipka. Teglice su od 220ml. Ovo je idealna prilika za sve one koji prvo žele da probaju naše proizvode pre nego što poruče veću količinu. U cenu od 400 dinara je uračunata i dostava na vašu adresu.