O nama - Domaći ajvar

Naša porodica se bavi proizvodnjom paprike, paradajza i raznih drugih vrsta povrća već dugi niz godina. Naš kraj je veoma poznat po proizvodnji kvalitetne paprike.

Nakon dugogodišnje proizvodnje ajvara isključivo za kućne potrebe rešili smo da podelimo naš specijalitet i sa drugim ljudima širom Srbije.

U današnje vreme teško je pronaći kvalitetne proizvode i na policama u vašim najbližim radnjama se prodaju proizvodi veoma niskog kvaliteta. Ajvar koji tamo možete pronaći je uglavnom industrijski proizveden od paprike lošeg kvaliteta koja se ne ljušti već se kuva i industrijski melje. Takav ajvar mogu da jedu samo oni koji nikada nisu probali pravi domaći ajvar.

Naš ajvar prave ljudi a ne mašine. Svaka paprika prođe kroz ruke žena koje učestvuju u njegovom spremanju. Paprike se prvo peku na smederevcima a onda se ljušte i ostavljaju u hladnim prostorijama do mlevenja. Za naš ajvar biramo papriku iz našeg kraja koja je izuzetnog kvaliteta. Bez dobre paprike nema dobrog ajvara. Ajvar se nakon kuvanja sipa u prethodno zagrejane tegle da bi se napravio vakuum. Tako zadržava svežinu i kvalitet jako dugi vremenski period.

Probajte naš ajvar, mi vam garantujemo da se nećete pokajati!

Tekst o nama u večernjim novostima

Product Name

Reportaža RTS-a za jutranji program