Probni Paket - Probajte Naše Proizvode

Domaći Ajvar
Poštovani, dobrodošli na naš sajt. Naša porodica se bavi proizvodnjom domaćih proizvoda dugi niz godina i ovo je već deseta godina kako postojimo i proizvodimo izvanredan ajvar od pečene paprike o čijem kvalitetu mogu da posvedoče mnogi zadovoljni kupci. Na slici ispod je isečak komentara sa naše Facebook stranice koju možete posetiti klikom na sliku ispod.
Takođe i ovde na našem sajtu možete videti utiske koje je ostavilo preko 1000 zadovoljnih korisnika koji su već dugi niz godina sa nama. Ali razumljivo je da kao novi potencijalni kupac želite da probate naše proizvode pre nego da se odlučite za veću porudžbinu. Za sve vas koji želite da probate naše proizvode postoji test paket koji sadrži dve teglice naših proizvoda.
Ajvar Probni Paket
Test paket čine dve teglice od 212ml. Standardni test paket sadrži jednu teglicu blagog mlevenog ajvara i jednu teglu našeg specijaliteta - cepkane paprike. Cena test paketa je 600 dinara i u tu cenu je uračunata i dostava na vašu kućnu adresu bilo gde u Srbiji. Po želji, u test paket mogu da se dodaju i drugi proizvodi kao što su ljuti ajvar ili neki od naših džemova. O sadržaju test paketa možete odlučiti sami kao i o broju teglica odnosno proizvoda. Svaka sledeća teglica preko 2 standardne je dodatnih 200 dinara. Dostavu vršimo Bex kurirskom službom a plaćanje je nakon što primite proizvode odnosno pouzećem.
Ukoliko se odlučite da probate naše proizvode, probni paket možete poručiti na više načina. Možete ga dodati u korpu ovde na sajtu i ostaviti vaše podatke ili nam možete poslati poruku putem kontakt stranice sajta. Takođe tu su i ostali načini na koje nas možete kontaktirati: